Az órák kezdő szintűek. Főleg azoknak akik eddig kevés mozgást tudtak csak belevinni életükbe. Különböző mozgásrendszeri problémáik vannak, akár ülő munkából eredően, vagy tartás és egyéb problémák miatt. Szeretnének fájdalommentes hétköznapokat, heti egyszer feltöltődni, egy családias légkörben kikapcsolódni. Az órák különlegessége hogy intim torna elemekkel bővül az erősítések és nyújtások mellett. 

 

Teljes test izomzatának erősítése, mellett nagy hangsúlyt fektetek a női részek kondíciójára. Gyakorlatok az altest energetikai rendszerét harmonizálják, megerősítik a gát területét, a medence és a has izmait. Főbb területek: has,fenékcomb,teljes háti szakasz.

 

A végén relaxációval zárunk. A foglalkozás ára 1500 Ft.

 

 

Miért is jó nekünk nőknek az óra:

Felerősíti a női energiáidat, minőségeidet, rezgéseidet.

Hat a speciális női szervekre. Az intim területek körüli izmok erősítése mellett , helyet kapnak a záróizmok gyakorlatai (intimtorna elemek) is. A hagyományos  gyakorlatokból(torna,jóga,fitness) azok a gyakorlatok vannak összegyűjtve , amelyek kimondottan a női szervek energetikai áramlását harmonizálják. Mellette olyan fitness (hastánc fitness)elemekkel bővül, melyek alakformálási szempontból „fontosabb” testrészek - mell, fenék, comb - alakítását szolgálják.

 

Miről is szól, hogyan is jött létre:

Az órát eddigi tanulmányaim, szaktudásom alapján hoztam létre. Gyógymasszázs és egyéb masszázs terápiák alapozták meg egészségügyi, anatómiai szemléletemet. A hastánc tudásom és Belly fit tréner képesítésem adott ihletett hogy egy igazán nőknek szóló gyakorlatsorból álló tanfolyamot indítsak el. Belly fit más néven hastánc fitness, álló, fekvő és haladó mozdulatsorokból áll. Ebből kifejezetten a talaj gyakorlatokat használtam fel. Másrészről gerinctrénerként,sikeresen alkalmazom és beépítem az ott tanultakat.( gerinc szempontjából fontos gyakorlatokat.) Több workshopon, tanfolyamon vettem részt (női jóga mini tanfolyam,Tahiti tánc,stb) ami segítségemre volt.

Olyan gyakorlatokat végzünk melyekkel tudatosan, női területeinkre irányítjuk a figyelmünket.

A gyakorlatok lassúak, így segítve a koncentrációt és elcsendesülést.

 

Helyszínek, időpontok:

Jelenleg szünetel, helyette gerinctréning light &slow néven van hasonló felépítésű órám