Kezdetben, gyermek koromban jazz balettel kezdődött táncos utam. Később latin és afro táncok világa keltette fel érdeklődésemet. 2006 ban kezdtem el hastáncot tanulni Lenkefi Zitánál. Az orientális világ teljesen elvarázsolt, úgy éreztem ez az amiben megtalálhatom és kifejezhetem magam. Nőiesség, önbizalom fejlesztés és tartás javítás volt kezdeti motivációm. Csodálatos nőket ismertem meg az évek során, akik szintén ebben a műfajban találtak meg valami fontosat, ami életüket kiegészíti. A Hastánc sokszínűségével ismerkedtem meg, főleg a show hastánc az amivel foglalkozom. Emellett nagy rajongója vagyok a fúziók világának.

 

A Show Hastánc az orientális táncnak egyik verziója, Egyiptomból indult, Amerikán át visszatért Európába. Az alapvető mozdulatok megegyeznek a klasszikussal. A táncot ki lehet egészíteni más mozdulatokkal pl hip hop, balett,  flamenko, pop, latin  stb jellegzetes mozdulataival ,természetesen hastánc stílusban. A show hastáncban gyakran használunk eszközöket, hogy még varázslatosabbá, emlékezetesebbé tegyük az előadást, mint például Fátylakat, Dupla Fátylakat, Legyezőfátylakat és Ízisz Szárnyakat. 

Jelenleg is folyamatosan képzem magam workshopokon, heti szinten járok órákra egy fellépő csoport tagjaként (Tűzliliomok). A csoporttal több fellépésen veszünk részt.(záró estek,fesztiválok stb). Az utóbbi években sok Székely Maya koreográfiát volt szerencsém megtanulni és előadni. Továbbá nagy lelkesedéssel járok Shererah (Sárközy Zsuzsó) workshopjaira, képzéseire. Saját órákat tartani 2013 nyarán kezdtem el.

Belly Fit trénerként végeztem 2012 ben. A képzés után kezdtem el órákat tartani. Szeretném átadni tudásomat, és a táncot mint gyógymódot eljuttatni minden nőhöz aki ebben a világban esélyt lát életének jobbá, teljesebbé tételéhez.

Egészségügyi végezettségeim,(gyógymasszázs, nyirokmasszázs, gerinctréner)és munkám mellett fontosnak tartom ebből a szempontból is figyelemmel kísérni a táncórákat. Óráimat ennek tekintetében tartom.

 

A megfelelő izomzat kialakítása, a tartás és test tudat megtanítása fontos része az óráknak.

Az évek során  a koreográfiák tanulása, fellépések, zenék hallgatása segített a rengeteg stílusból kiválogatni, hogy melyek is azok amik igazán kedvesek számomra. 

 

Klasszikus és Modern Raks sharki 

Fúziók (samba ,flamenco,latin ,pop, stb)

romantikus oriental 

Modern oriental

Fátyol tánc

Beledi 

Dob szóló

Török hastánc

Kard tánc