Kezdetben, gyermek koromban jazz balettel kezdődött táncos utam. Később latin és afro táncok világa keltette fel érdeklődésemet. 2006 ban kezdtem el hastáncot tanulni Lenkefi Zitánál. Az orientális világ teljesen elvarázsolt, úgy éreztem ez az amiben megtalálhatom és kifejezhetem magam. Nőiesség, önbizalom fejlesztés és tartás javítás volt kezdeti motivációm. Csodálatos nőket ismertem meg az évek során, akik szintén ebben a műfajban találtak meg valami fontosat, ami életüket kiegészíti. A Hastánc sokszínűségével ismerkedtem meg, főleg a show hastánc az amivel foglalkozom. Emellett nagy rajongója vagyok a fúziók világának.

Táncóra keleties hangulatban. Hastánc alapokra épített, összetett, fúziós, táncos mozgásforma latin-indiai-arab-török zenére, amely minden izmot megmozgat. Alakformáló és tartásjavító mozdulatokban gazdag. Az órákon egyensúlyban vannak az erősítő és a nyújtó elemek, az elkülönített törzs- és csípőmunka és a végtagok használata, dinamikusan, ugyanakkor nőiesen. Jóga alapú nyújtásokat és intim torna elemeket tartalmaz. A keleti zenék hangulatában edzés és tánc egyben. Ízületkímélő (nem ugrálós óra). Nincs koreográfia. Bárki csatlakozhat, nem feltétel előzetes tánctudás.

Oktatóm negyedévenkénti tréner képzést tart folyamatos fejlődésünk érdekében. Különféle stílusokat mutat be, és ad át nekünk teljes 60 perces programmal, pl. Bollywood, spanyol, török, stb . 

 

Show hastánc

A Show Hastánc tulajdonképpen modern hastánc. A Show Hastánc az orientális táncnak egyik verziója, Egyiptomból indult, Amerikán át visszatért Európába. Az alapvető mozdulatok megegyeznek a klasszikussal. A táncot ki lehet egészíteni más mozdulatokkal  hastánc stílusban.