Gerinctréning – Spinal Dance

Gerinctréning, Spinal dance  óra megalkotója, és továbbképző tanára Almásy Csilla. (gyógytornász, gerinctréner,dinamikus jóga oktató). A dinamikus gerinctréning egy rendkívül precízen és hatékonyan felépített foglalkozás. Egy különleges gerinctornáról van szó. Célja a preventív gerincvédelem élvezetes formában.

Az óra során alaposan átmozgatjuk a gerinc ízületeit, valamint erősítjük és nyújtjuk a gerinc mozgatásában résztvevő izmokat.
Az egyes mozdulatokat összekötjük. Az órákon kellemes zenét használok (lounge, relax), mely segíti a mentális kikapcsolódást is. Nem táncóra, de a lassú háttérzene segítségünkre lesz abban, hogy átmozgassuk a gerincünket.

Megdolgoztatjuk a core (törzs) izmokat, amelyek a tartóoszlopunk stabilitásáért felelősek. Dolgoznak azért a  hát- és hasizmok is, bekapcsolódik a farizom, a karok és a vállak izomzata. Kemény erősítő óra, álló ás talaj gyakorlatokkal egyaránt találkozhatunk, főszerepben a mély hátizmok.
A gerinctréning mindenkinek ajánlott preventív mozgásmódszer – irodai munkát végzőknek, időseknek, kismamáknak egyaránt.


Időpontok :

  • Hétfő: 19:00-20:15 ( Light&slow)
  • Péntek: 15:00-16:15 ig (75 perces)
  • Csütörtök: 17:45-19:00