„Az asztrológia egy nyelv. Ha érted ezt a nyelvet, az ég beszél hozzád.”

Dane Rudhyar

 17 évesen kezdődtek utazásaim az asztrológia világában. A különböző zodiákus jegyek felismerése szituációkban, és viselkedésekben ösztönöztek arra, hogy elmélyüljek ebben a csodálatos tudományban. Több asztrológussal találkoztam, beszélgettem, órákat vettem. Kezembe kerültek első könyveim, majd egy asztrológiai program. Többek között humanisztikus asztrológiát tanultam. Tanulmányaimat jelenleg is folyamatosan fejlesztem.

Egy tanácsadás olyan mint egy terápiás ülés. Az asztrológiai tanácsadás során elkísérem a születési ábra tulajdonosát az oldáshoz vezető első lépésekhez, azzal a lehetőséggel hogy miként haladjon tovább az útján. Így a beszélgetés során kapott képek elkezdenek dolgozni belül. Megerősítéseket kaphat, válaszokat olyan dolgokra amiket legbelül már érzett,de nem állt össze a kép. Olyan információkhoz is juthat amikkel eddig nem tudott,vagy éppen nem mert szembesülni.

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. A metamorf masszázs lényegében nem igazi masszázs, hanem egy olyan speciális technika, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz javulást. Ezt a lábfejen, a kéz élen, a koponyán és az arcon végrehajtott nagyon finom érintésekkel – azaz mechanikai úton - előidézett energetikai hatásokkal éri el. Eredetileg a sámánok, a magyar nép gyógyítói alkalmazták. Személy szerint egy kineziológiai és energetikai kezelésnek egyben(prána,reiki,bio energia) nevezném. 

Alkalmazása során a kezelt személy eljuthat egy, a magzati léthez hasonló állapotba, ahol lehetősége van arra, hogy a tudatalattijából kioldódjanak a lelki blokkok, úgymint trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, szégyenérzet, szeretetmegvonás, lelkiismeret-furdalás. Ezek közül a legerősebbek a magzati korban elszenvedettek. A kezelés egyaránt oldja ezeket a blokkokat az előző életekből, a magzati korból és a születés utáni életből.

A kezelőnek nem kell ismernie a páciense problémáit, hiszen lehet, hogy ő maga sem tudja, mik a tüneteit kiváltó okok. A kezelés során a páciens csak  hagyja, hogy szervezetének öngyógyító folyamatai beinduljanak.

A rendszeres kezelés segít abban, hogy eltűnjenek a félelmek, gátlások, komor és haragos gondolatok, nyomasztó érzések, frusztrációk. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Kedvező hatású a következő problémáknál: gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, autoimmun betegségek, emésztési gondok, ízületi problémák, migrén, depresszió, pánikbetegség, rendszeres végtaggörcsök, tick, körömrágás, szívritmus zavarok, vérnyomás problémák, izzadás, szájszag, hideg végtagok, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás.

Kifejezetten ajánlott veleszületett vagy születéskor keletkezett rendellenességekre!

Bárkin lehet alkalmazni: gyerekeknél, kismamáknál, időseknél is. Használata veszélytelen, mellékhatása nincs, más kezelési módokat hatékonyan kiegészít. 

A kezelés ruhában, zokni vagy harisnya nélkül történik, háton fekve.