Horoszkóp a térben

Aki hallott már a rendszerállításról és jelen volt családállításon, könnyedén magába tudja fogadni egy asztrológiai képlet felállítását! Az új módszert a Hellinger-féle rendszerállítási, családállítási tapasztalat és az asztrológiai tudás ihlette. Ma már nemcsak családi rendszerek felállítására, hanem szervezeti struktúrák, fogalmak jobb áttekintésére, megértésére is használják a módszert.

Tulajdonképpen mindenre lehet rendszert állítani!A születési képletünkre is. A személyes horoszkóp nem más, mint egy adott személy energetikai rendszere.

 

A radix (születési horoszkóp) egyes elemei megfeleltethetők a belső szerepszemélyiségeknek.

A horoszkóp állítás során az asztrológiai szimbólumokon keresztül lehetővé válik azokkal a tudatos kapcsolatteremtés és munka,mely az önismeretet mélyíti, az önfejlesztést segíti

Hatékonyabbá válhat az erőforrások felfedezése, megerősítése, aktiválása,valamint a problémás hatások megértése.

A rendszerállítás úgy történik hogy a teremben a parkettra ragasztószalagok segítségével előre elkészítjük a horoszkóp házait (egyenlő 12 házat az egyszerűség kedvéért), majd az egyes jegyek kezdetét és végét egy-egy, az adott asztrológiai jegy szimbóluma jelzi. Az állító személy(horoszkóp tulajdonos) születési dátumát pontosítjuk be az állítás első részében,majd a második felében megnézzük,megkérdezzük énállapotait hogyan érzik magukat és hogyan tudnak a szereplők segíteni egymásnak hogy a harmónia felálljon. Ezt hívjuk ábra harmonizálásnak. Sok féle módszerrel lehet képletet bepontosítani hiszen sokan nem tudják hány órakor születtek. Itt a rendszer, a szereplők segítségével áll fel a pontos születési képlet!(így az ábra a számításokkal kiegészülve percre pontosan beáll) 

De visszatérve,mi is az hogy énállapot?

Tizenkét alaptípust ismerünk, a Kos, a Bika, az Ikrek stb. Mind egy-egy lehetséges énállapot. Egy emberben négy-öt asztrológiai énállapot működését figyelhetjük meg. Ezek közül is a napjegy az amit mindenki ismer magáról, hiszen egy naptár kell csak hozzá. Egy bak napjegy esetén ha elolvassuk a bak horoszkóp leírását, az asztrológia hitelességének alapjául ráismerünk saját tulajdonságainkra!A kétkedőknek is kedveznek a horoszkóp leírások mert ha elolvassák, hiányosságot is vélhetnek,hiszen ez csak részigazság. Ahhoz hogy az összes énállapotunkat megismerjük a teljes születési képletre van szükségünk. Énállapotok :nap jegy,ascendens,hold jegy,születési uralkodó stb)

A résztvevők(szereplők) vagyis a segítőknek is sok izgalmat nyújt a módszer. Saját tapasztalataim szerint, az ismeretlen emberek egymást éppen arra a szerepkörre választották, amire a legalkalmasabb a saját, egyéni problémaköre miatt. Így volt olyan hogy valaki mindig Uránusz volt,vagy éppen mindig  a kos energiát vitte szerepeiben. Persze nem fogunk meglepődni azon hogy ezekről az emberekről mindig kiderültek hogy hangsúlyos Uránuszi személyek vagy éppen a kos energia az amivel dolguk van. Aki nem rendelkezik asztrológiai ismeretekkel, annak egészen újszerű élményt nyújt a rendszerállítások birodalmában egy ilyen állítás. Új tapasztalatok és élmények kicsit másképp ahogy eddig találkozott önmagával!

 

Egy nagyon jó megfogalmazás és leírás következik arról hogyan is képzeljük el magunkat(belső működésünket),azt hogy énállapotaink hogyan is működnek.

   

Asztrológiai Állítások az Ezüst híd központban, 2-3 havonta kerülnek megrendezésre.

Bp.1137 Jászai Mari Tér 4/b 2. emelet.

Friss információkért látogass el blogomra:

http://lelekgyogyir.blogspot.hu/