Amit keresek egy beszélgetés, asztrológiai elemzés során:

Egy szóval talán az lenne: Mi az amivel akadályozzuk magunkat a boldogságban,?Akadályaink, problémáink több szinten kereshetőek (énállapot szinten, családdinamika, pszichológia, karma, energetika ) 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van ezekre az információkra, várlak szeretettel!

 

Az asztrológia önmagunk megismerésében segíthet minket. Minél pontosabban látjuk, milyen energiák, lelki attitűdök mozgatnak minket, annál könnyebb lesz megtalálni a számunkra legkevesebb konfliktust hordozó megnyilvánulási formákat. Ha felismerjük karakterünkből fakadó lehetőségeket és feladatokat, sorsunk útján könnyebben járhatunk. 

A tanácsadás során - a pontosított születési képlet alapján -  feltárjuk a személyiségében és sorsában rejlő adottságokat. A beszélgetéssorán közösen dolgozunk,és keressük meg a legmegfelelőbbet az egyén számára.

Személyiség- és sorselemzés

Válaszokat kap Önmagáról, személyiségjegyei és sorstendenciája alapján. Izgalmas utazás az önismeret birodalmában. A felmerült problémákra és kérdésekre keressünk megoldást. 

Kapcsolati tanácsadás

Kapcsolataink alakításában segíthet, ha önmagunkat és a partnerünket megismerjük. Asztrológiai módszerrel (szinasztria) összevetjük a két személyiséget, a két életutat. Megvizsgáljuk, hogyan illeszkednek, miben jók együtt, mi jelenthet nehézséget, hogyan kezeljék egymást, mi a feladat.  

Gyermekhoroszkóp

A gyermek személyiségjegyeinek meghatározása. Nevelési tanácsok, tehetségfejlesztés, alkalmazható pedagógia. 

Karrier tanácsadás

Egzisztenciális oldalról képességek, személyes adottságok és tehetségek elemzése. Munkahely-, vagy vállalkozási lehetőségek.Adott időszak vizsgálata szakmai szempontból.

 

Prognosztika/ Éves,havi események

Több prognosztikai módszer együttes alkalmazásával, évekre lebontva a várható életesemények. Fontosabb (házasság, vállalkozás, stb.) esemény időpontjának megválasztása.