„Az asztrológia egy nyelv. Ha érted ezt a nyelvet, az ég beszél hozzád.”

Dane Rudhyar

 17 évesen kezdődtek utazásaim az asztrológia világában. A különböző zodiákus jegyek felismerése szituációkban, és viselkedésekben ösztönöztek arra, hogy elmélyüljek ebben a csodálatos tudományban. Több asztrológussal találkoztam, beszélgettem, órákat vettem. Kezembe kerültek első könyveim, majd egy asztrológiai program. Többek között humanisztikus asztrológiát tanultam. Tanulmányaimat jelenleg is folyamatosan fejlesztem.

Egy tanácsadás olyan mint egy terápiás ülés. Az asztrológiai tanácsadás során elkísérem a születési ábra tulajdonosát az oldáshoz vezető első lépésekhez, azzal a lehetőséggel hogy miként haladjon tovább az útján. Így a beszélgetés során kapott képek elkezdenek dolgozni belül. Megerősítéseket kaphat, válaszokat olyan dolgokra amiket legbelül már érzett,de nem állt össze a kép. Olyan információkhoz is juthat amikkel eddig nem tudott,vagy éppen nem mert szembesülni.

Amit keresek egy beszélgetés, asztrológiai elemzés során:

Egy szóval talán az lenne: Mi az amivel akadályozzuk magunkat a boldogságban,?Akadályaink, problémáink több szinten kereshetőek (énállapot szinten, családdinamika, pszichológia, karma, energetika ) 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van ezekre az információkra, várlak szeretettel!

 

Az asztrológia önmagunk megismerésében segíthet minket. Minél pontosabban látjuk, milyen energiák, lelki attitűdök mozgatnak minket, annál könnyebb lesz megtalálni a számunkra legkevesebb konfliktust hordozó megnyilvánulási formákat. Ha felismerjük karakterünkből fakadó lehetőségeket és feladatokat, sorsunk útján könnyebben járhatunk. 

A tanácsadás során - a pontosított születési képlet alapján -  feltárjuk a személyiségében és sorsában rejlő adottságokat. A beszélgetéssorán közösen dolgozunk,és keressük meg a legmegfelelőbbet az egyén számára.

Személyiség- és sorselemzés

Válaszokat kap Önmagáról, személyiségjegyei és sorstendenciája alapján. Izgalmas utazás az önismeret birodalmában. A felmerült problémákra és kérdésekre keressünk megoldást. 

Kapcsolati tanácsadás

Kapcsolataink alakításában segíthet, ha önmagunkat és a partnerünket megismerjük. Asztrológiai módszerrel (szinasztria) összevetjük a két személyiséget, a két életutat. Megvizsgáljuk, hogyan illeszkednek, miben jók együtt, mi jelenthet nehézséget, hogyan kezeljék egymást, mi a feladat.  

Gyermekhoroszkóp

A gyermek személyiségjegyeinek meghatározása. Nevelési tanácsok, tehetségfejlesztés, alkalmazható pedagógia. 

Karrier tanácsadás

Egzisztenciális oldalról képességek, személyes adottságok és tehetségek elemzése. Munkahely-, vagy vállalkozási lehetőségek.Adott időszak vizsgálata szakmai szempontból.

 

Prognosztika/ Éves,havi események

Több prognosztikai módszer együttes alkalmazásával, évekre lebontva a várható életesemények. Fontosabb (házasság, vállalkozás, stb.) esemény időpontjának megválasztása.