„Az asztrológia egy nyelv. Ha érted ezt a nyelvet, az ég beszél hozzád.”

Dane Rudhyar

 17 évesen kezdődtek utazásaim az asztrológia világában. A különböző zodiákus jegyek felismerése szituációkban, és viselkedésekben ösztönöztek arra, hogy elmélyüljek ebben a csodálatos tudományban. Több asztrológussal találkoztam, beszélgettem, órákat vettem. Kezembe kerültek első könyveim, majd egy asztrológiai program. Többek között humanisztikus asztrológiát tanultam. Tanulmányaimat jelenleg is folyamatosan fejlesztem.

Egy tanácsadás olyan mint egy terápiás ülés. Az asztrológiai tanácsadás során elkísérem a születési ábra tulajdonosát az oldáshoz vezető első lépésekhez, azzal a lehetőséggel hogy miként haladjon tovább az útján. Így a beszélgetés során kapott képek elkezdenek dolgozni belül. Megerősítéseket kaphat, válaszokat olyan dolgokra amiket legbelül már érzett,de nem állt össze a kép. Olyan információkhoz is juthat amikkel eddig nem tudott,vagy éppen nem mert szembesülni.

Metamorf Kezelés

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. A metamorf masszázs lényegében nem igazi masszázs, hanem egy olyan speciális technika, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz javulást. Ezt a lábfejen, a kéz élen, a koponyán és az arcon végrehajtott nagyon finom érintésekkel – azaz mechanikai úton - előidézett energetikai hatásokkal éri el. Eredetileg a sámánok, a magyar nép gyógyítói alkalmazták. Személy szerint egy kineziológiai és energetikai kezelésnek egyben(prána,reiki,bio energia) nevezném. 

Bővebben: Metamorf Kezelés

Asztrológiai tanácsadás

Amit keresek egy beszélgetés, asztrológiai elemzés során:

Egy szóval talán az lenne: Mi az amivel akadályozzuk magunkat a boldogságban,?Akadályaink, problémáink több szinten kereshetőek (énállapot szinten, családdinamika, pszichológia, karma, energetika ) 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van ezekre az információkra, várlak szeretettel!

 

Bővebben: Asztrológiai tanácsadás

Asztrológiai állítás

Horoszkóp a térben

Aki hallott már a rendszerállításról és jelen volt családállításon, könnyedén magába tudja fogadni egy asztrológiai képlet felállítását! Az új módszert a Hellinger-féle rendszerállítási, családállítási tapasztalat és az asztrológiai tudás ihlette. Ma már nemcsak családi rendszerek felállítására, hanem szervezeti struktúrák, fogalmak jobb áttekintésére, megértésére is használják a módszert.

Tulajdonképpen mindenre lehet rendszert állítani!A születési képletünkre is. A személyes horoszkóp nem más, mint egy adott személy energetikai rendszere.

Bővebben: Asztrológiai állítás