A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. A metamorf masszázs lényegében nem igazi masszázs, hanem egy olyan speciális technika, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz javulást. Ezt a lábfejen, a kéz élen, a koponyán és az arcon végrehajtott nagyon finom érintésekkel – azaz mechanikai úton - előidézett energetikai hatásokkal éri el. Eredetileg a sámánok, a magyar nép gyógyítói alkalmazták. Személy szerint egy kineziológiai és energetikai kezelésnek egyben(prána,reiki,bio energia) nevezném. 

Amit keresek egy beszélgetés, asztrológiai elemzés során:

Egy szóval talán az lenne: Mi az amivel akadályozzuk magunkat a boldogságban,?Akadályaink, problémáink több szinten kereshetőek (énállapot szinten, családdinamika, pszichológia, karma, energetika ) 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van ezekre az információkra, várlak szeretettel!

 

Horoszkóp a térben

Aki hallott már a rendszerállításról és jelen volt családállításon, könnyedén magába tudja fogadni egy asztrológiai képlet felállítását! Az új módszert a Hellinger-féle rendszerállítási, családállítási tapasztalat és az asztrológiai tudás ihlette. Ma már nemcsak családi rendszerek felállítására, hanem szervezeti struktúrák, fogalmak jobb áttekintésére, megértésére is használják a módszert.

Tulajdonképpen mindenre lehet rendszert állítani!A születési képletünkre is. A személyes horoszkóp nem más, mint egy adott személy energetikai rendszere.